Funtime_Shows_Marionetas
Funtime_Shows_Montruonu

Per a les jornades FUNTIME a l’aula proposem diferents aventures. Cada aventura consta de cinc o sis shows: contacontes, titelles, música, dansa, màgia i audiovisuals.

Les nostres jornades FUNTIME:

Across Time
Un al·lucinant viatge a través del temps en què coneixerem a dinosaures, ajudarem a un home de les cavernes, gaudirem de la música de Grècia clàssica o viurem la barreja de màgia i ciència de l’edat mitjana.

Adventure Time
A través d’històries, contes i llegendes ens traslladarem a llocs màgics plens de pirates, bruixots, exploradors i altres fantàstiques criatures. Amb ells gaudirem jugant i compartint les seves sorprenents aventures.

Earth Time
Donarem la volta al món explorant llocs, paisatges, costums i gents. aprendrem el valor de l’anglès, essencial per comunicar-se mentre viatgem i coneixerem la diversitat cultural dels països de parla anglesa.

Funtime_Adel_Show_Largo

Shows de llarga durada

Aquests són els nostres shows de més durada i per a un aforament més extens. Tots ells en anglès.
ADEL: Obra de teatre i cinema d’animació de 50 minuts de durada, destinat a nens i nenes d’infantil i primària.
EL PRÍNCEP INTRÈPID: És un contacontes participatiu basat en una història dels germans Grimm. Musicat en directe, està indicat per a nens de primària. Amb una durada de 45 minuts aproximadament.
EL VIATGE D’ALFREDO: És un conte amb titelles, adreçat a infants d’infantil i els dos primers cursos de primària. Amb una durada aproximada de 35 minuts.
LESSONGS: Una divertida sessió de cançons originals en anglès de 45 minuts de durada, creant diferents escenes il·lustrades amb cançons. Per a alumnes d’educació infantil, primer i segon de primària.